Bayburt Belediyesi

10’uncu Durak Zahit Mahallesi Oldu

Geri

10’uncu Durak Zahit Mahallesi Oldu

26 Eylül 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’nin mahallerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerinin onuncusu Bayburt’un en büyük mahallesi olan Zahit Mahallesi’ne yapıldı.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, Fen İşleri Müdürümüz Kasım Çeker, Temizlik İşleri Müdürümüz Abdulvahhap  Silsüpür, İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hamit Kaygusuz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personelimiz Ziraat Mühendisi Mehmet Bekmezci  ile birlikte Zahit Mahallesi’ne giden  Başkanımız Pekmezci’yi burada muhtar Mahmut Orun karşıladı.

Muhtar Orun’dan mahallenin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Pekmezci beraberindeki heyetle birlikte mahalleyi sokak sokak gezdi.  Burada karşılaştığı mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkanımız Pekmezci tespit ettiği eksiklikleri tek tek not aldırdı.

Ziyareti kapsamında Hz. Ömer Camii altında bulunan Şehit Polis Serkan Saka 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na da giden Başkanımız Pekmezci burada minik öğrencilerle sohbet ederek Çoruh Evler Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muammer Kobal ve kurs görevlilerinden bilgi aldı.