14 Bin 100 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

14 Bin 100 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

19 Ocak 2018

Bayburt’ta okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve ortaöğretimde eğitim gören 14 bin 100 öğrenci, karne alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyecanını yaşarken Bayburt protokolü de Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

Öğrencilere Vali Vekili Mutlu Almalı, Belediye Başkanı Mete Memiş ve İl Milli Eğitim Müdür Soner Can’ın katıldığı törenle karneleri dağıtıldı.

Zekâ Oyunları sınıfının açılışının da gerçekleştirildiği törende Başkan Memiş öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak kitap hediye etti.  İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can ise Başkan Mete Memiş’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Karne töreninde sınıflarında dereceye giren öğrencilere plaket takdim edilirken velililerine ise öğrencilere yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Törenin ardından okulda incelemelerde bulunan Başkan Memiş, öğretmenlerle de sohbet etti.