Bayburt Belediyesi

30 Ağustos Zafer Bayramı, Bayburt'ta Törenlerle Kutlandı

Geri

30 Ağustos Zafer Bayramı, Bayburt'ta Törenlerle Kutlandı

30 Ağustos 2015

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar, Bayburt Valiliği makamında gerçekleşen Tebrikat töreniyle devam etti.

Törenlere Vali Yusuf Odabaş, Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Belediye Başkanı Mete Memiş, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşen törende ise Valimiz Yusuf Odabaş, Belediye Başkanımız Mete Memiş ve Garnizon Komutanı J. Alb. İbrahim Ayhan Vural, halkın ve askeri birliklerin bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına Topçu Yüzbaşı Selahattin Karabay gerçekleştirdi. Tören, Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi öğrencileri Ayşe Kardeş'in "Zafer Türküsü" Semanur Altın'un "30 Ağustos" şiirlerini seslendirmeleri ve tören geçişiyle sona erdi.

Öte Yandan bir gün öncesinden Bayburt'u baştan aşağı gezerek Türk Bayrağı dağıtan belediyemiz zabıta personeli, bugün de törene gelen vatandaşlara bayrak dağıtmayı ihmal etmedi.

- See more at: http://bayburt.bel.tr/Default.aspx?module=news&view=read&id=c2b00668-c3f0-4c70-8f0d-2b53fe2ce488#sthash.0EG9OmvM.dpuf