30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos 2014

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Program Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunulmasının ardından valilik binasında tebrikat töreni yapıldı.

Daha sonra Cumhuriyet Caddedeki törenlere geçildi. Törende Bayburt Vali Vekili Ali Gökay, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit ve Belediye Başkanvekili Cemil Polat halkın bayramını kutladı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşının seslendirilmesi ve bayram mesajlarının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Silahlı Kuvvetleri adına Topçu Üsteğmen Osman Sezer yaptı. Konuşmanın ardından Rekabet Kurumları Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Buğçenur Arslan, Taha Elçin ile İkmal Onbaşı Murat Civelek’in okudukları şiirlerle devam eden program tören geçişiyle sona erdi.