3600 Adet Fidan Dağıtıldı

3600 Adet Fidan Dağıtıldı

20 Mart 2018

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında fidan dağıtımı yapıldı.

Bayburt Valiliği önünde 3600 adet sarıçam fidanının vatandaşlara dağıtıldığı törene Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ, Göç İdaresi İl Müdürü Hüsnü Yağmur ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ ve beraberindeki heyet Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ederek Orman Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdiler ve hediye takdiminde bulundular.