AFAD’dan Belediye Başkanımıza Ziyaret

AFAD’dan Belediye Başkanımıza Ziyaret

2 Mart 2016

28 Şubat Sivil Savunma ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında, İl Afet ve Acil Durum  (AFAD) Müdürü Adil Arslan ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

İnşallah Afet ve Acil Durumlarla Karşılaşmayız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, “İnşallah şehrimizde afet ve acil durumlarla karşılaşmayız. Yine de AFAD ve İtfaiye Müdürlüğümüzün bu gibi durumlara karşı en iyi şekilde hazır olması gerekiyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüze çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Belediyeyle Koordineli Çalışıyoruz

AFAD Müdürü Adil Arslan ise kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederek, acil durumlarda Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Bir süre daha sohbet eden AFAD heyeti, Belediye Başkanımız Memiş’e çiçek takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.