Asfaltlama ve Yol Düzenleme Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor

Asfaltlama ve Yol Düzenleme Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor

18 Ekim 2015

Şehrimizdeki alt yapı çalışmalarından dolayı yıpranan ve bozulan yollarda asfaltlama çalışmaları son sürat devam ediyor. Hafta sonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren ekiplerimiz yeni haftaya da aynı tempoyla başladı. Vali Nihat Üçyıldız Caddesi’ndeki asfalt uygulamasını hafta sonu tamamlayan Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri, Esentepe Mahallesi’ndeki alt yapı çalışmaları tamamlanan ara sokaklarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimizin bu çalışmayı tamamlamasıyla birlikte Esentepe Mahallesi’nde araç ve yay trafiğinde sıkıntıya neden olan durumlar giderilmiş olacak.

Kaldırımlar Elden Geçiyor

Fen İşleri Ekiplerimiz biryandan Esentepe Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasını sürdürürken bir yandan da Dörtyol kavşağında deforme olmuş kaldırımları elden geçiriyor. Alt yapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerdeki sorunlardan biri olan kaldırımların bozulması sıkıntısı ekiplerimizin çalışmalarıyla ortadan kaldırılıyor.