Bayburt Belediyesi

Bakan Ağbal: “Kaleardı Parkı’nı Sabırsızlıkla Bekliyoruz”

Geri

Bakan Ağbal: “Kaleardı Parkı’nı Sabırsızlıkla Bekliyoruz”

10 Eylül 2016

Bir dizi incelemelerde bulunmak ve Kurban Bayramı’nı memleketinde geçirmek üzere beraberinde milletvekili Şahap Kavcıoğlu ile birlikte şehrimize gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, projesini yerinde incelediği Kaleardı Parkı’nı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Görseli Çok Heyecan Veriyor

Kaleardı Mahallesi’nde yaklaşık 50 bin metrekare alanda yapımına başlayan Kaleardı Şehir Parkı’nın tanıtım videosunu izleyen Bakan Ağbal, “İnşallah hayırlı, güzel bir park olur. Görseline baktığımız zaman gerçekten çok heyecan veriyor. Parkın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bayburt’un, Kaleardı’nın yaşamına yep yeni bir biçim verecek. Bayburt’a böyle bir eser kazandıracakları için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Bayburt, daha fazla yeşile ve parka kavuşacaktır. Bayburt’u mahalle aralarında spor tesisleri, yeşil alanlar, parklar, bahçeler, çocuk oyun alanlarıyla çok farklı bir noktaya taşımayı planlıyoruz. Bu konuda emeği geçen başta belediye başkanımıza ve belediye personelime çok teşekkür ediyorum. Kaleardı mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bayburt’a Yakışır Bir Park Olacaktır

Projenin detayları ve yapılma süresi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş ise, “Bayburt’a yakışır bir park olacaktır. İşçilik olsun, kullanılan malzeme olsun bütün mahiyetleriyle Bayburtluya yakışır bir park olacaktır. İnşallah birinci sınıf bir park olacaktır. Katkılarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.