BAKAN GÜLER’DEN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

BAKAN GÜLER’DEN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

8 Temmuz 2023

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bayburt ziyaretinde eşlik etmek üzere şehrimize gelen Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci Bakan Güler’i baba ocağı Bayburt ve belediyede ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek ziyaret anısına plaket takdiminde bulundu.

Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler ise Başkanımız Pekmezci’ye çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak plaket takdim etti.

Ziyarette Bakan Güler’e Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Bayburt Milletvekili Prof Dr. Sayın Orhan Ateş, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat ve kalabalık bir heyet eşlik etti.