Bakan Güney ve Vali Kaymak’tan Memleket Ziyareti

Bakan Güney ve Vali Kaymak’tan Memleket Ziyareti

18 Aralık 2018

İçişleri Eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney ve Samsun Valisi Osman Kaymak memleketleri Bayburt’u ziyaret etti.

İlk olarak Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret eden Bakan Güney ve Vali Kaymak, daha sonra Bayburt Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Memiş, hemşehrilerimiz olan Bakan Güney ve Vali Kaymak’ı Bayburt’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek misafirlerine ziyaret anısına Bayburt Balı ve Bayburt Saat Kulesi’nin Bayburt taşından imal edilmiş biblosunu hediye etti.

Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Memiş’e teşekkür eden Eski Bakan Ülkü Güney ve Vali Osman Kaymak ise Bayburt’ta bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirttiler. Bayburt’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Memiş’e şükranlarını bildiren Güney ve Kaymak çalışmalarında başarılar diledi.