Bayburt Belediyesi

Bakan Kasapoğlu’ndan Bayburt Belediyesi’ne Ziyaret

Geri

Bakan Kasapoğlu’ndan Bayburt Belediyesi’ne Ziyaret

20 Mart 2019

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bayburt’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu programı kapsamında Bayburt Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mete Memiş Bakan Kasapoğlu’nu Bayburt’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Memiş’e Teşekkür

Başkan Memiş’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Bakan Kasapoğlu ise “Hem Mete Başkanımla, hem valimle, vekillerimle gerçekten çok güzel bir diyalogumuz var.  Bugüne kadar gerek Bayburt halkımız için, özellikle gençleri için çok güzel icraatlar yapmak nasip oldu. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımıza katkılarımıza Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak tüm varlığımızla desteklerimize devam edeceğiz. Ben Mete Memiş Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte olacağız. Rabbim yar yardımcımız olsun.  Bayburt’a tekrar geleceğiz. Bayburt’u biz gerçekten seviyoruz. Kendimizi Bayburt’un yabancısı olarak görmüyoruz. “ diye konuştu.

Ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Bayburt Belediyesi şeref defterini imzalamasının ardından sona erdi.