Bayburt Belediyesi

Barış Pınarı'na Destek Amacıyla Bayburt, Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Geri

Barış Pınarı'na Destek Amacıyla Bayburt, Türk Bayraklarıyla Donatıldı

11 Ekim 2019

Bayburt, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na destek amacıyla Türk bayraklarıyla donatıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüsnü Pekmezci, Barış Pınarı Harekâtı’na destek amacıyla caddelere Türk bayrakları asıldığını belirtti. Halkımızı da evlerine ve dükkânlarına Türk bayrakları asmaya davet eden Başkanımız Pekmezci, şunları kaydetti:

"Kahraman Türk ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Fırat'ın doğusunda DEAŞ, PKK/PYD-YPG başta olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nın ülkemize ve tüm bölgeye huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Kahraman Mehmetçiğimize Bayburt'tan selam olsun. Kalbimiz ve dualarımız sizinle. Allah bu harekâtta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Tüm Bayburt halkı adına harekâtın başarıyla son bulmasını, Barış Pınarı Harekâtı’nın tüm bölgeye huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum."

Öte yandan belediyemiz zabıta ekipleri esnafımıza ve halkımıza Türk bayrağımızı dağıtarak işyerlerini ve evlerini bayraklar ile süsleme konusunda öncülük yapıyor.