Bayburt Belediyesi

Başbakan Eski Yardımcısı İşler'den Bayburt’a  Ziyaret..

Geri

Başbakan Eski Yardımcısı İşler'den Bayburt’a  Ziyaret..

31 Mart 2018

Başbakan Eski Yardımcısı, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Bayburt’ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

 

Ak Parti Bayburt İl Başkanlığınca düzenlenen Siyaset Akademisinde ders vermek ve çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Bayburt'ta geçtiğimiz günlerde 2.  etap yol kaldırım yapım çalışmalarının başlatıldığı ve hızla şekillenen Cumhuriyet Caddesi’nde incelemelerde bulunan İşler, cadde hakkında Başkan Memiş’ten bilgi aldı.

 

Bayburt Belediyesince hayata geçirilen, devam eden projeler hakkında da Başkan Memiş’ten bilgi alan Başbakan Eski Yardımcısı İşler, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Memiş’i tebrik etti.

 

Çoruh Nehri Üzerinde Gezi Alanları Oluşturulacak

Ankara Milletvekili İşler Bayburt programının ikinci gününde Bayburt tarihinde önemli bir yer tutan Bayburt Kalesi’ni gezerek Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Çoruh Nehri projesinde de incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Gezisinde İşler’e eşlik eden Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş belediye tarafından yapılacak olan Çoruh Nehri’nin Erzurum Köprüsünden Yeni Şehir Parkına doğru olan kısmının lastik savak kullanılarak şişirilmesiyle nehir üzerinde sandalla gezilecek alanlar oluşturulmasına yönelik proje hakkında bilgi verdi.  İşer bir müddet daha incelemelerde bulunduktan sonra Bayburt’tan ayrıldı.