Bayburt Belediyesi

Başkan Memiş AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

Geri

Başkan Memiş AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

6 Ocak 2018

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

 

Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak,   İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sevimli, AK Parti Demirözü İlçe Başkanı Arslan Gürer, Aydıntepe İlçe Başkanı Ahmet Arslan ile parti yöneticilerinin yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Memiş,  ‘’Bayburt Belediyesi olarak 2014 yerel seçimlerinde Bayburt halkına verdiğimiz sözlerin,  Bayburt’a yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerden bir tanesi eksik kapalı halk pazarı projesi onun dışındakileri yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile onun huzuru ile buradayım’’ dedi.

 

Herkese Teşekkür Ediyorum

Bu projelerin hayata geçmesinde emeği olan, desteği olan herkese teşekkür eden Memiş,  ‘’Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ve bu projelerin mali olarak hayat bulmasında bizi desteklemiş olan maliye bakanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Sayın Maliye Bakanımızın bu anlamdaki mali destekleri olmamış olsaydı bu projelerin birçoğu hayat bulamayacaktı. Ve yine Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Projelerimizin hayata geçmesi noktasında fikri desteklerinden,  yapılması gereken işler olması noktasındaki desteklerinden dolayı. Ak partimizin bütün kademelerinde yer alan eski, yeni, mevcut bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’  ifadelerini kullandı.

 

Çalışmalar Konuşuldu

Konuşmasında Bayburt’ta yapımı tamamlanan, devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahseden Belediye Başkanı Mete Memiş, alt yapı çalışmaları, yol ve kaldırım yapım çalışmaları, kapalı otoparklar, kaleardı park, sessiz bahçe,  kapalı halk pazarı, Güneş Enerjisi Santrali, tarım yerleşkesi, aile yaşam merkezi, ısıtmalı duraklar, semt sahaları ve sosyal belediyecilik faaliyetlerini anlattı.

 

Bir ve Beraber Olursak

Bayburt’u birlikte büyüteceklerini ifade eden Başkan Memiş, “Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olduğumuz sürece sayın il başkanımızın koyduğu çıtaya ulaşmak Bayburt için hiç sorun değil. Rahatlıkla bu çıtanın üzerine çıkarız. Bayburt’u bu anlamda, siyasi sahada en önde götürürüz bundan hiç şüphemiz yok.  Yeter ki biz bir olalım. Ve yine Bayburt’u sadece bu anlamda konuşulan bir şehir olmak yerine gezdiklerinde gördüklerinde en çok beğenilen şehirlerden biri yapmamızda çok kolay” diye konuştu.