Bayburt Belediyesi

Başkan Memiş Hastane Personeline Belediye Çalışmalarını Anlattı

Geri

Başkan Memiş Hastane Personeline Belediye Çalışmalarını Anlattı

8 Kasım 2017

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’ta yapımı tamamlanan, devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattığı toplantılara devam ediyor. Başkan Memiş belediye çalışmalarını bu sefer Bayburt Devlet Hastanesi personeline anlattı.

 

Belediye Başkanı Adayı iken farklı bakış açılarına önem vereceklerini ifade ettiklerini söyleyen Başkan Memiş alışılmışın dışında bakabilen bir göz daha doğruyu tespit eder. İnsanlar alıştıkları ortamda ki eksiklikleri görmezler. Bunun için farklı bakış açılarını önemsememiz gerekir ve önemsedikte diye konuştu.

 

Projelerin İmalatı Son Hız Devam Ediyor

Bayburt Devlet Hastanesi personeline tamamlanan alt yapı çalışmalarından devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarına, Bayburt’un önemli bir sıkıntısını çözecek olan otopark projelerinden 50 bin metre kare alanda yapımı tamamlanan Kaleardı Şehir Parkı’na, Bayburt’u tarım ve hayvancılık alanında bölgesinin yıldızı haline getirecek olan Tarım Yerleşkesi projesinden belediyeye büyük gelir sağlayacak olan Güneş Enerjisi Santraline ve yine bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan Aile Yaşam Merkezi’ne kadar birçok önemli konuda bilgi veren Belediye Başkanı Memiş 2018 yılı itibariyle Bayburt’un çok daha güzel bir şehir olacağını belirtti.

 

Sosyal Belediyecilik Faaliyetleri de Hız Kesmiyor

Hastane personeline Bayburt’un çehresini değiştiren yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların faydalandığı 75 evde devam eden evde bakım hizmetinden,  okullara bağışlanan kitaplara,  başta Çanakkale ve İstanbul olmak üzere birçok ile düzenlenen kültür gezilerine ve Bayburt Belediyesi tarafından bireysel sporlara verilen desteğe kadar birçok alanda devam eden sosyal belediyecilik çalışmalarından da bahsetti.  Toplantı Başkan Mete Memiş’in hastane personelinin sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.