Bayburt Belediyesi

Başkan Memiş Personeliyle Bayramlaştı

Geri

Başkan Memiş Personeliyle Bayramlaştı

21 Ağustos 2018

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kurumda görev yapan personeliyle bayramlaştı.

 

Kurban Bayramının 2’inci günü düzenlenen kahvaltıda Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ile Şahin Kızılaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve belediye personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Memiş, personelinin bayramını tebrik ederek, “İnşallah kurbanın anlamını kavrayıp idrak edip o minvalde hep bir arada birlikte beraber bütün olarak yaşamaya devam ederiz. Eğer Hz. İbrahim’le Hz. İsmail’in hikâyesini bilip bu hikâyeyi Kur’andan okursak kurbanda Allah’a gidenin, Allah’a ulaşanın bizim yakınlığımız, bizim tevhit inancımız olduğunu anlarız. Yoksa kesilen etler, yapılan kavurmalar akla gelirse kurbanımız olur. İnşallah kurbanı doğru idrak edenlerden oluruz” dedi.

 

Çalışmalarımızın Hepsinde Bütün Personelimizin Emeği Var

Başkan Memiş,  Bayburt’ta gerçekleşen yatırımlarda Bayburt Belediyesi’nde görev yapan bütün personelin büyük emekleri olduğunu kaydederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Allah’a çok şükür Bayburt’ta hep birlikte, hiç kimseyi kimseden ayırmadan, en aşağıda çalışan arkadaşımızdan en yukarıda çalışanıyla, belediye meclis üyelerimizle, başkan yardımcılarımızla birlikte Allah’a çok şükür bu güzel olan şehre, manevi yönden çok ehemmiyetli olan Bayburt’a hep birlikte hizmet ettik. İnşallah sorumlu olduğumuz kalan süremizde yaptığımız çalışmaları artırarak, daha da çoğaltarak, daha da güzelleştirerek devam ettireceğiz. Ben hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Hepinizin emeği var, herkesin emeği var. Temizlikte çalışan kardeşimizden Zabıta da çalışan kardeşimize kadar, Fenişlerinden fırında çalışanına kadar, belediye personelimizden İşkur personelimize kadar herkesin bu çalışmalarda payı var.

Biz Bayburt Belediye Meclisi’ni hiç ayırmadık; meclis üyesi dediğimizde 10 tane Ak Partili 5 tane MHP’li diye hiç ayrım yapmadık. Meclisimizde benimle birlikte 16 kişiyiz. Bugüne kadar hep beraber olduk, bugünden sonra da hep birlikte olmaya devam edeceğiz.

Yaptığımız iş ona verdiğimiz gayretle kıymet kazanır.  İnşallah şehrimiz için, ailemiz için, ülkemiz için, Türk İslam Âlemi ve Ümmeti İslam için daha güzel günlere Rabbim bizi ulaştırır. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı tekrar tebrik ediyorum.”

 

Belediye Başkanı Mete Memiş, konuşmasının ardından tek tek görüştüğü personelinin Kurban Bayramını tebrik etti.