Başkanımız Memiş Asfalt Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

Başkanımız Memiş Asfalt Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

13 Haziran 2016

Şehrimizde devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaları gidermek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat yapabilmelerini sağlamak amacıyla belirli bir program dâhilinde asfalt uygulamalarını yürüten fen işleri ekiplerimizin uygulama yaptıkları Kadızade Mahallesi ve Mehmet Çelebi Mahallesinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla beraber yaya ve araç ulaşımı rahatladığı bu noktalarda Belediye Başkanımız Mete Memiş incelemelerde bulundu.

Kaleardı Mahallesinde de Çalışmalar Devam ediyor.

Asfalt uygulamalarının tamamlandığı mahallelerde incelemelerini tamam Başkanımız Memiş buradan çalışmaların devam ettiği Kaleardı Mahallesine geçti. Buradaki çalışmaları da bir süre takip eden Başkanımız Mete Memiş ekiplerden bilgi aldı. Belirli bir program dâhilinde asfalt çalışmalarını yürüten fen işleri ekiplerimiz acil ihtiyaç duyulan yollarda faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.