Başkanımız Memiş, Fen İşleri Personeliyle Bir Araya Geldi

Başkanımız Memiş, Fen İşleri Personeliyle Bir Araya Geldi

31 Mart 2016

Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren birim personelleriyle toplantılarını devam ettiren Belediye Başkanımız Mete Memiş Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle belediyemiz atölyesinde bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcıları Şahin Kızılaslan ve Nesimuttin Selçuk’unda katıldığı toplantıda Başkanımız Memiş gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atölyeden ayrılmadan önce personelle bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Mete Memiş Fen İşleri Müdürlüğü personelinden memnun olduklarını beliterek bu çalışmalarını aynı özveriyle sürdürmelerini istedi.

Birimlerde İncelemelerde Bulundu

Toplantının ardından Fen İşleri kısmından ayrılan Başkanımız Memiş yine belediyemiz bünyesinde hizmet veren Elektrik, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Marangoz atölyesinde incelemelerde bulundu. Bu birimlerinde çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız daha sonra atölyeden ayrıldı.