Bayburt Belediyesi

Başkanımız Pekmezci’den Esnaf Ziyareti

Geri

Başkanımız Pekmezci’den Esnaf Ziyareti

15 Ekim 2019

Sürekli halkla iç içe olan ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, vatandaşların sorun ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Ulu Camii çevresindeki iş yerlerini ziyaret eden Başkanımız Pekmezci buralardaki esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. İş yeri sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra Ulu Camii çevresinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkanımız Pekmezci, onların ilgisiyle karşılandı. 

Belediye Başkanımız Pekmezci, yapılan ziyaretlerin amacının esnaf ve halkla istişare etmek, sorunları yerinde görerek ortak akılla çözmek olduğunu söyledi. Halkla bütünleşerek yapılacak olan hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkanımız Pekmezci, “Zaman zaman esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, problemlerini ve beklentilerini dinleyeceğiz. Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi vermek için fırsat buldukça esnaflarımızla buluşacağız” dedi.

Sık sık kendilerini ziyaret edip, beklentilerini samimi bir şekilde dinlemesinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen esnaf ve vatandaşlarımız ise, başkanımız Pekmezci’ye olan muhabbetlerini dile getirdiler.