Bayburt Belediyesi

Başkanımız Pekmezci’den Yatırımlara İnceleme

Geri

Başkanımız Pekmezci’den Yatırımlara İnceleme

7 Mayıs 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, belediyemizin yatırımlarını yerinde inceledi.

İncelemelerine ilk olarak yapımı devam eden Tarım Yerleşkesi'nden başlayan Belediye Başkanımız Pekmezci, burada yetkililerden projenin gidişatı hakkında bilgi aldıktan sonra Şehir Parkı'nda bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze geçti.  Park ve Bahçeler Müdürümüz Burak Görgülü'den çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız, şehrin birçok noktasında toprakla buluşacak olan çeşitli türdeki fidanları inceledi.

Daha sonra Saklı Cennet Tatil Köyü’ne geçen Belediye Başkanımız Pekmezci, özellikle yaz aylarında il dışından gelen misafirlerimizin gözde mekânı olan tatil köyünde tesisleri inceledi. Başkanımız Pekmezci, faaliyetler hakkında işletme personelimiz  Mustafa Güncan'dan bilgi aldı.

İncelemeleri kapsamında son olarak Belediyemizin Kaleardı Mahallesi’nde bulunan şantiyesine giden Başkanımız Pekmezci burada da üretilen parke ve bordürleri inceleyerek Şantiye Şefi Şeref Tutar’dan üretim süreci hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye incelemeleri boyunca  Belediye Başkan Yardımcısımız Süreyya Türkmenli de eşlik etti.