Bayburt Belediyesi

Başkanımız Pekmezci’nin Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Geri

Başkanımız Pekmezci’nin Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

24 Eylül 2019

Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek için başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Daha önce Esentepe, Kaleardı, Karasakal, Camii Kebir,  Uzungazi, Tuzcuzade ve Şeyhhayran mahallelerini ziyaret eden Başkanımız Pekmezci’nin bu seferki durakları Veysel ve Velişaban Mahalleleri oldu.

Belediye Başkanımız Pekmezci beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker, Temizlik İşleri Müdürü Abdulvahhap  Silsüpür, İmar ve Şehircilik Müdürü Hamit Kaygusuz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Mehmet Bekmezci  ile birlikte ilk olarak Veysel Mahallesi’ne gitti.

 Başkanımız Hükmü Pekmezci’yi burada mahalle muhtarı Yaşar Gökçe karşıladı.  Muhtar Gökçe’den mahallenin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Pekmezci beraberindeki heyetle birlikte mahallenin sokaklarını tek tek gezerek incelemelerde bulundu ve tespit ettiği sorunları not aldırarak çözülmesi talimatını verdi.

Veysel Mahallesi’ndeki incelemelerini tamamlayarak beraberindeki heyetle birlikte Velişaban Mahallesi’ne geçen Başkanımız Pekmezci burada da mahalle muhtarı Ayhan Antika’dan mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Muhtar Antika ile mahalleyi de gezen Belediye Başkanımız Pekmezci tespit ettiği eksiklikleri not aldırdı ve sorunların çözülmesi talimatını verdi.