Bayburt Belediyesi

Bayburt Bilim Sanat Merkezinden Posta Sanatı Sergisi

Geri

Bayburt Bilim Sanat Merkezinden Posta Sanatı Sergisi

13 Haziran 2016

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt Bilim Sanat Merkezi tarafından düzenlenen sergiye katıldı. Türk Dünyası Parkında gerçekleştirilen sergide Türkiye genelindeki bilim sanat merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin katıldığı Bayburt Bilim Sanat Merkezi Posta Sanatı yarışmasında dereceye giren ve giremeyen resimler sergilendi. PTT Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen serginin açılışını Belediye Başkanımız Mete Memişve İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi gerçekleştirirken öncesinde Başkanımıza plaket takdim edildi.

Bayburt’ta Eğitimin Gelişmesi İçin Üzerimize Ne Düşüyorsa Yapacağız

Açılışı gerçekleştirmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkanımız Memiş şunları ifade etti. Öncelikle şunu belirteyim Bayburt’ta eğitimin gelişmesi adına belediye olarak kendimizi birinci dereceden sorumlu hissederek yapılması gereken her şeyin yapılacağının sözünü veriyoruz. Bu yarışmanın düzenlenmesinden ve ortaya çıkan neticeden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

Çok Anlamlı Bir Çalışma

Bu çok anlamlı bir şey bununla aslında şunu görüyoruz. Aslında Anadolu coğrafyasında kültürler ortak.  Her bölgeden her şehirden gelen motiflerde kendimizden bir parça görüyoruz. İnşallah bununla kalmaz daha da geliştiririz.

Açılışın ardından sergiyi gezen Başkanımız Memiş ve protokol üyeleri Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen çalışmaları ilgiyle inceledi.