Bayburt Belediyesi

Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Merkezinin Açılışı Yapıldı

Geri

Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Merkezinin Açılışı Yapıldı

10 Ocak 2018

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında bulunan yeni merkezinin açılışı Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, kurum müdürleri, stk temsilcileri ve gazetecilerin katıldığı törenle gerçekleştirildi.

 

Çalışan Gazeteciler Gününüzü Tebrik Ediyorum

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mete Memiş,  ‘’Bayburt’ta böyle nezih bir mekânın gazetecilerimize, basın mensuplarımıza ait olduğunu görmenin sevincini mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah mekânlarımız daha da güzel olur. Ben inanıyorum ki, mekânlarımız güzelleştikçe bizlerin de çalışma azimleri, çalışma şevkleri artacaktır. Bu da daha çok hizmet, şehrin gelişmesi yönündeki katkılarımızı daha çok artıracaktır. Bu vesile ile 10 Ocak çalışan gazetecilerin öncelikle günlerini tebrik ediyorum. İnşallah başkanımızın temennilerinin yerine gelmesi de bugüne mahsus olur. Büyüklerimiz bu temennilere bu dileklere kulak verirler’’ diye konuştu.

 

Çalışmalarımızda Motivasyonumuzu Artırdılar

Basın mensuplarına teşekkür eden Memiş konuşmasına şöyle devam etti:

 ‘’Bayburt Belediye Başkanı olarak seçildiğim günden bugüne yerel basın mensuplarını çalışanından başkanına kadar bütün ekibi matbaa çalışanları da dâhil olmak üzere hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Bize hep doğruyu ifade ettiler, bize hep doğruları gösterdiler. Yapılan doğru çalışmalarımızda motivasyonumuzu artırıcı takdirlerini ilettiler. Yanlış olanlarda da bizi çok medeni bir şekilde eleştirdiler. Ve bizim bu yanlış olacak işleri yapmamızı engellediler. Bu şekliyle de bize başka bir doğruyu yapmaya da imkân hazırladılar. Ben bu anlamda gerçekten teşekkür ediyorum. ‘’

 

Bugüne Kadar Yaptıkları Hizmetlerden Dolayı Kutluyorum

“Başından beri şunu demiştim; gazeteciler bir şehrin hafızasıdır.  Bu şehrin hafızasını onlarda buluruz biz.  Biz unutabiliriz hoşumuza çok da gitmiş olsa, çok da memnun olsak yâda çok üzülsek de bir müddet sonra o olayı hadiseyi unutabiliriz. Ama gazeteciler bunu unutmaz. Dolayısıyla hafızamızın çok iyi muhafaza edilmesi gerekir. Onların dertleri, onların problemleri çözülmeli ki, şehir daha da yukarıya taşınsın. Tekrar bu duygu ve düşüncelerle bütün çalışan gazetecileri, kurucu başkanlarımızı, Sadık Bey’i, Hükmü Bey’i ve bütün ekibi bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı kutluyorum.”