Bayburt Belediyesi

Bayburt Kitap Şenliği Başladı

Geri

Bayburt Kitap Şenliği Başladı

14 Nisan 2019

Belediyemizin katkılarıyla Purut Kitabevi tarafından düzenlenen ve 15 Nisan – 27 Nisan 2019 tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak Bayburt Kitap Şenliği başladı.

Taşhan'da gerçekleşen kitap şenliğinin açılışını Bayburt Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu birlikte yaptılar.

Geleneksel olarak bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen kitap şenliğinde katılımcılar, kitap stantlarını gezdi. “İyi bir kitap gerçek zenginliktir” temasıyla bu yıl kitapseverlere kapılarını aralayan şenliğin açılışına katılan öğrencilere Belediye Başkanımız Pekmezci tarafından kitap hediye edildi. Kendilerine hediye edilen kitapları Belediye Başkanımıza imzalatma yarışına giren öğrenciler, memnuniyetlerini ve teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanımız Pekmezci ayrıca şölene katılan özel bir anaokulu minikleriyle de hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Prof. Dr. Necmettin Tozlu Kitaplarını İmzaladı

Bayburt Kitap Şenliği'nin ilk günkü yazar konuğu Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu oldu. Bayburt Üniversitesi Yayınları’ndan çıkan 3 ciltlik “Eğitimden Felsefeye” adlı kitabını imzalayarak Bayburt Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye takdim etti.