Bayburt Belediyesi

Bayburt Protokolünden Trabzon Çıkarması

Geri

Bayburt Protokolünden Trabzon Çıkarması

13 Şubat 2017

Bayburt Belediye Başkanı Memiş Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yumak ile birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi odasında düzenlenen toplantıya katıldı.

Cazibe Merkezleri kapsamında Bayburt’un yatırımcılara sunduğu avantajların koşulduğu toplantıda kürsüye çıkan Başkan Memiş Bayburt organize sanayi bölgesinin hem Bayburt’taki iş adamları hem de Trabzon ve Türkiye’nin birçok yerindeki iş adamları için en avantajlı şehirlerden biri olduğunu belirtti.

Bayburt Yatırımcılar İçin Cazip Bir Şehir

Bayburt’un yeni açıklanan teşvik paketinde yer almasının yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mete Memiş,  “Bugün Bayburt siyasi olarak güçlü bir konumda. Dolayısıyla özellikle teşvik paketi kapsamında Bayburt yapılacak bütün işlerde avantajlıdır. Örnek olarak Trabzon’da üretilen ama iklim koşullarından dolayı saklanması ve korunması sıkıntılı olan ürünler için Bayburt iklim olarak çok avantajlı Bayburt bu çalışma Bayburt’ta değerlendirilebilir. Şunu da ifade edeyim; Bayburt’a yapılacak yatırımlarda iş adamlarımız hiçbir bürokratik zorluklarda karşılaşmayacaklar” dedi.

Vali Yavuz ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na Ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasındaki  toplantıdan sonra Trabzon ziyareti çerçevesinde beraberlerindeki heyetle Vali Yücel Yavuz ile  Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu da ziyaret eden Başkan Memiş ve Vali Ustaoğlu buralarda da cazibe merkezleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.