Bayburt Ramazan Sofrasında Bir Araya Geldi.

Bayburt Ramazan Sofrasında Bir Araya Geldi.

20 Haziran 2016

Belediyemizin her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği ramazan sofrası iftar programının 4. sü Hükümet Meydanında düzenlendi.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu iftar programında yaklaşık 3000 kişiye yemek ikram edildi.  Programa biri dizi ziyaret için Bayburt’ta bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ile Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve diğer ilgililer katıldı.

Masaları Tek Tek Dolaştılar

Bakan Ağbal, Milletvekili Kavcıoğlu ve Başkanımız Memiş oldukça yoğun bir katılımın olduğu iftar öncesinde masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın bulunduğu masada iftar yapan Bakan Ağbal’a ve masada bulunanlara İftara katılan bir vatandaş, evinde hazırlattığı yöresel yemeklerden olan lor dolmasını ikram etti.

Bayburtlular ezanın okunmasıyla beraber hep birlikte kardeşlik sofrasında oruçlarını açtılar.