Bayburt Belediyesi

Bayburt’ta 14 bin 851 Öğrenci Tatile Girdi

Geri

Bayburt’ta 14 bin 851 Öğrenci Tatile Girdi

15 Haziran 2014

Tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da yaz tatili başladı. Ülke genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 17,5 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı.  Bayburt’ta ise 14 bin 851 öğrenci ve bin 23 öğretmen için tatil başladı.

Yaz tatili dolayısıyla TOKİ Şair Celali ilk ve ortaokulunda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt SGK İl Müdürü Bilal Başer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve öğrenci velileri katıldı.

Karne töreni öncesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Erdoğan Şahinoğlu’nun şefliğindeki Genç Ozanlar Korosu mini bir konser verdi.

Daha sonra karne törenine geçildi. Törende kısa bir bilgi veren Milli Eğitim Şube Müdürü Mahir Pamukçu, Bayburt’ta 14 bin 851 öğrenci ve 1023 öğretmenin yaz tatiline girdiğini belirtti.