Bayburt Belediyesi

Bayburt'ta Barış Pınarı Harekâtı’na Destek Yürüyüşü

Geri

Bayburt'ta Barış Pınarı Harekâtı’na Destek Yürüyüşü

17 Ekim 2019

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü Ypg – Pkk’ya karşı düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı’na destek olmak amacıyla Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından yürüyüş düzenlendi.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen ve 5 gün ara verilen Barış Pınarı Harekâtı’na destek amacıyla düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar, "Kahrolsun PKK", "En Büyük Asker Bizim Asker" ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Cumhuriyet Caddesi boyunca gerçekleşen yürüyüşe Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nesimuttin Selçuk ve Süreyya Türkmenli, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, CHP Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, ŞAGDER Başkanı Selami Köksal, kurum müdürleri, Stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saat Kule Meydanı’ndan başlayıp Askerlik Şubesi önüne kadar olan güzergâhta gerçekleştirilen yürüyüşte Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri de katılımcılara Türk bayrağı dağıttı.