Bayburt Belediyesi

Bayburt'ta Binler, Milli İrade Şehitleri İçin Amin Dedi

Geri

Bayburt'ta Binler, Milli İrade Şehitleri İçin Amin Dedi

21 Temmuz 2016

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) darbe girişiminden dolayı düzenlenen protestolar kapsamında Bayburt’ta binlerce vatandaş, gösterilerin ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde yatsı namazı ve ardından şükür namazı kıldı.

 

Vatandaşlar Seccade Ve Bayraklarıyla Toplandı

 

Ellerinde seccade ve Türk bayraklarının yanı sıra hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren dövizlerle belediye önünde toplanan vatandaşlar, milli iradeye karşı kalkışılan darbe girişimini protesto etti.

 

Milli İrade Şehitleri İçin Kur’an-ı Kerim Okundu, Dualar Edildi

 

Burada Belediyemizce organize edilen program kapsamında Bayburt Valiliği önünde kurulan platformda diyanet görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Yediden yetmişe herkesin doldurduğu ve okunan dualara amin diyen vatandaşlar arasında minik yürekler de gözlerden kaçmadı. 

 

Topluca Kıyama Duruldu, Secdeye Varıldı

 

Okunan Kur'an-ı Kerimin ardından dualar edilerek yatsı namazı için saf tutuldu. Yatsı namazında cadde üzerine serilen hasırlarda kılan binlerce Bayburtlu, daha sonra yine cemaatle şükür namazı için kıyama durdu. Namazların ardından topluca dua edildi.

 

Nöbet İlahi Konseriyle Devam Etti

 

Kur'an-ı Kerimin okunduğu, şükür secdelerine varıldığı, duaların edildiği bu gecede, milli irade nöbeti ilahi konseriyle devam etti.