Bayburt’ta Erdoğan Coşkusu

Bayburt’ta Erdoğan Coşkusu

10 Ağustos 2018

Bayburt 24 Haziran Seçimlerinde yüzde 82 lik rekor oyla destek verdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamanın heyecanını yaşıyor.

24 Haziran seçimlerinde en çok oy aldığı illere teşekkür ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk durağı en çok oyu aldığı Bayburt oldu.

Bayburt ziyaretine şehrin turizminde önemli bir yer tutan Baksı Müzesi’nden başlayan Erdoğan daha sonra Cuma Namazı için Bayburt şehir merkezindeki tarihi Ulu Camiye geçti. Namazın ardından cami önünde vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı, Bayburt Valiliği’ne geçti. Erdoğan valilikte bir süre kaldıktan sonra kendisini bekleyen binlerce Bayburtlulara hitap etmek üzere Bayburt Ortaokulu önündeki miting alanına gitti.