BAYBURT'TA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

BAYBURT'TA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

11 Eylül 2023
Bayburt’ta 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla Mahmut Kemal Yanbeğ İlkokulunda program düzenlendi.
Bayburt Valisi Sayın Mutafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven, kurum amirleri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı program kapsamında Vali Mustafa Eldivan Başkanımız Hükmü Pekmezci ve protokol üyeleri sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldular.
Öğrencilerle sohbet eden Başkanımız Pekmezci burada öğrencilere kitap hediye ederek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.