Bayburt Belediyesi

Bekir Develi Bayburt’ta Söyleşi Gerçekleştirdi

Geri

Bekir Develi Bayburt’ta Söyleşi Gerçekleştirdi

1 Mart 2019

Bayburt Belediyesi’nin katkıları ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizesiyle TRT program sunucularından Bekir Develi, Bayburt’ta söyleşi gerçekleştirdi.

“İrfan Hikâyeleri” konulu söyleşisiyle ilk olarak Bayburt Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda öğrencilerin karşısına çıkan Bekir Develi, akşam ise Şair Zihni Kültür Merkezi’nde dinleyicileriyle buluştu. 

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu’nun selamlama konuşmasıyla başlayan programda Bekir Develi, kendi kariyer hayatından bazı enstantaneleri, milli-manevi değerlerimiz ve kültürümüz ile bütünleştirerek etkili bir söyleşi gerçekleştirdi. Dinleyiciler üzerinde oldukça etkili olan ve bir stand up özelliği taşıyan, akıcı ve naif bir üslup ile gerçekleştirdiği söyleşide Bekir Develi, ilim ve irfanın sahip olunabilecek en büyük zenginlik olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında gençlere bilimsel çalışmalar yapmaları ve yazılım üretmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Salonu dolduran izleyicilere eğitim hayatını, Anadolu’da ve yurtdışında yaptığı programlara kadar başından geçen olayları esprili bir şekilde aktaran başarılı sanatçı, seyircilerden tam not aldı. 

Yoğun katılım ve ilginin olduğu söyleşinin sonunda Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk tarafından Bekir Develi’ye hediye verildi.