Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımız Asalet Cami’nin Temel Atma Törenine Katıldı

Geri

Belediye Başkanımız Asalet Cami’nin Temel Atma Törenine Katıldı

18 Nisan 2019

Şingah Mahallesi Paşakent Konutları mevkinde inşa edilecek olan Asalet Caminin temeli dualarla atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci caminin yapımına katkıda bulunanlara teşekkür ederek, “Emeği geçen, maddi ve manevi yardımda bulunanları kutluyoruz.  Biz her zaman inandık ki, Peygamber Efendimizin Mekke’den Medine’ye gelirken ilk kurduğu Kuba Mescidi’nden itibaren bütün camiler ve mescitler İslam’ın nurlu yolunda ibadet edilen, gönül huzurunun bulunduğu yerler olarak biliyoruz.”  İfadelerini kullandı.

Başkanımız Pekmezci “Burada bu güzel tesiste yarın nice insanlarımız Allah’ın huzurunda ibadetlerini yerine getirecekler.  O huzuru inşallah yaşayacaklar.  Ayrıca caminin altında sosyal tesis olarak mahalle odası var. Burada bulunan kardeşlerimizin her türlü ihtiyacına cevap verecek manada düzenleniyor.  Ben Bayburt Belediye Başkanı olarak şunu ifade etmek istiyorum ki, bugün burada bu güzel tesisin yapımında emek veren herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Kur’an-ı Kerim okunup yapılan duadan sonra caminin temelini Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanefi Bayraktar ve İl Müftü Yardımcısı Zeki Kaya birlikte attılar.