Belediye Başkanımız, Birlik 2. Başkan Vekili Seçildi

Belediye Başkanımız, Birlik 2. Başkan Vekili Seçildi

3 Haziran 2014

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nde yapılan meclis toplantısında Belediye Başkanımız Mete Memiş, Birlik Meclisi 2. Başkan Vekilliğine seçildi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk meclis toplantısı, Trabzon’un Akçaabat ilçesi Erol Günaydın Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıda yapılan oylamada çıkan sonuçlarla göreve seçilen isimler şöyle sıralandı;

Birlik Başkanlığına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu

Birlik Meclis 1. Başkan Vekilliğine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap

Birlik Meclis 2. Başkan Vekilliğine Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş

Meclis Kâtipliklerine Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ile Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız

Yedek Kâtipliğe Ören Belediye Başkanı Habip Usta ile Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir

Birlik Encümen Üyeliklerine Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve Görele Belediye Başkanı Tolga Erener seçildi.

Yapılan seçimlerden sonra gündem maddeleri sırasıyla görüşülerek, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin 2013 yılı faaliyet raporu ve kesin hesabı okunarak oy birliği ile kabul edildi.