Belediye Başkanımız Birlik ve Beraberlik Pikniğine Katıldı

Belediye Başkanımız Birlik ve Beraberlik Pikniğine Katıldı

5 Ekim 2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Bayburt İl Müftülüğü’nce birlik ve beraberlik pikniği düzenlendi. Şair Zihni Kent Ormanı'nda düzenlenen pikniğe Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi İdris Aydın, Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Gümüşhane İl Müftüsü Osman Ayas ve din görevlileri katıldı.

Başkanımız Pekmezci burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Diyanet İşleri Başkanlığının Bayburt’taki faaliyetlerinde müftülüğümüzle birlikte hareket ederek birçok hizmeti birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu yıl başlayıp önümüzdeki yıl tamamlanacak olan dört ayrı camimizin de minarelerinden ezan sesleri bu şehirde yankılanacak.  Her zaman sizlerle birlikte olmak, her zaman sizlerle bir şeyler paylaşmak bizleri son derece mutlu ediyor. Bizi bu programa davet edenlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu ülkenin birliği ve dirliği için beraber hareket edeceğimiz düşüncesiyle sizleri saygıyla selamlıyorum.”