Belediye Başkanımız, Bursa'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Belediye Başkanımız, Bursa'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

13 Ekim 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Bursa'da bir dizi incelemelerde bulunarak ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkanımız Pekmezci, Bursa programları kapsamında Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Orhangazi MHP İlçe Başkanı Necati Güneş ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ile beraber Orhangazi Bayburtlular Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette hemşehrilerimizle kucaklaşan Başkanımız Pekmezci, Bayburt Belediyesi olarak seçimlerin ardından yapılan yerel hizmetler hususunda bilgilendirme yaptı.

Başkanımız Pekmezci daha sonra Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ile beraber Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Başkanımız Pekmezci ziyaretin ardından Bayburt’ta kurulması planlanan Turşu Fabrikası Projesi için Bursa'da faaliyet gösteren turşu fabrikalarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Bursa çalışma ziyaretlerinde Belediye Başkanımıza Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli ile Plan ve Proje Müdürümüz Ramazan Aydoğdu da eşlik etti.