Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımız, Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Sergisini Açtı

Geri

Belediye Başkanımız, Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Sergisini Açtı

9 Haziran 2014

Bayburt Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerlerinin bir yıllık el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergi, Belediye Başkanımız Mete Memiş tarafından açıldı.

Kursiyerlere belgelerinin verilmesinin ardından açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanımız Memiş, takı tasarım, çeyiz ürünleri, yöresel kıyafetler ile çeşitli süslemeli işleme, rölyef ve nakış ürünlerinin yer aldığı sergiyi gezerek kurs hocaları ve kursiyerlerden bilgiler aldı. El emeği göz nuru ürünlerini ortaya koyan kursiyerlerle tek tek sohbet eden Belediye Başkanımız Memiş, emeklerine son derece saygı duyduğunu dile getirerek onları takdir etti.

Sergide yer alan ehramdan yapılmış ürünleri de tek tek inceleyen Belediye Başkanımız, eskinden kadınların giyim eşyası olarak kullandığı ehramın artık alternatif olarak masa örtüsü, kravat, süs eşyası, el çantası vb. ürün çeşitleriyle insanların hizmetine sunulmasının mutluluk verdiğini kaydetti.

Bayburt Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkanımız Mete Memiş’in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka, Bayburt Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zarif Aslan, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.