Belediye Başkanımız İlk İftarını Vatandaşlarımızla  Yaptı

Belediye Başkanımız İlk İftarını Vatandaşlarımızla  Yaptı

7 Mayıs 2019

Bayburt’ta 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte tarihi Taşhan’da ilk iftar heyecanı yaşandı.

Bayburtlular Belediyemizin organizasyonuyla düzenlenen iftarda Taşhan’ın tarihi atmosferinde iftar yapmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Tarihi mekânda ilk iftar heyecanı yaşanırken Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci de bu mutluluğa ortak olarak iftarını Taşhan’da vatandaşlarımızla birlikte yaptı. İftar öncesi masaları dolaşan Başkanımız Pekmezci, vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar temennilerini iletti.

Daha sonra ezanın okunmasıyla birlikte Taşhan’ın tarihi atmosferinde ilk oruçlar hep beraber açıldı.

Taşhan’da Belediyemizin organizasyonu ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla düzenlenen iftarlar Ramazan ayı boyunca devam edecek.