Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımız Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Geri

Belediye Başkanımız Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

2 Eylül 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, problemlerini yerinde görmek ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor.

Daha önce Esentepe, Kaleardı, Karasakal, Camii Kebir ve Uzungazi mahallerini tek tek ziyaret eden Belediye Başkanımızın bu seferki adresi de Tuzcuzade Mahallesi oldu.

Belediye Başkan Yardımcımız Nesimuttin Selçuk, Fen İşleri Müdürümüz Kasım Çeker, Muhtarlık İşleri Müdürümüz Fuat Güzen, Park ve Bahçeler Müdürümüz Burak Görgülü, Temizlik işleri Müdürümüz Abdulvahhap Silsüpür ile İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hamit Kaygusuz ile birlikte Tuzcuzade Mahallesi’ne de çıkarma yapan Belediye Başkanımız Pekmezci, burada mahalle muhtarı Kamil Algan’dan Tuzcuzade Mahallesi’nin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Mahallenin her bir sokağını beraberindekiler ile birlikte yaya olarak gezen Belediye Başkanımız müşahede ettiği problemleri ilgili birim müdürlerine tek tek not aldırdı. Karşılaştığı vatandaşlarımızın da görüş ve temennilerini dinleyen Belediye Başkanımız daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Şeyhhayran Mahallesi’ne geçti.