Belediye Başkanımız Şeyhhayran Mahallesi’nde de İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanımız Şeyhhayran Mahallesi’nde de İncelemelerde Bulundu

3 Eylül 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve beraberindeki heyet incelemelerine Şeyhhayran Mahallesi ile devam etti.

Şeyhhayran Mahalle Muhtarı Fuat Yıldız ile birlikte mahalleyi adım adım gezen Belediye Başkanımız, sorunları yerinde tespit ederek beraberindeki birim müdürlerimize bir bir not aldırdı. Muhtar Yıldız’dan mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız, taleplerin en kısa zamanda yerine geleceğini söyledi.

Belediye Başkanımıza incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcımız Nesimuttin Selçuk, Fen İşleri Müdürümüz Kasım Çeker, Muhtarlık İşleri Müdürümüz Fuat Güzen, Park ve Bahçeler Müdürümüz Burak Görgülü, Temizlik işleri Müdürümüz Abdulvahhap Silsüpür ile İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hamit Kaygusuz da eşlik etti.