Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımız, Teknik Forum Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Geri

Belediye Başkanımız, Teknik Forum Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

30 Ağustos 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, mimar, mühendis, tekniker ve teknisyenlerden oluşan Teknik Forum Derneği’nin yönetim kadrosu ve üyeleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkan yardımcıları Nesimutttin Selçuk ve Şahin Kızılaslan’ın da katıldığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü. Kalabalık bir heyetten oluşan dernek yönetimi ve üyeleriyle Şair Zihni Kent Ormanı’nda bir araya gelen Belediye Başkanımız Memiş, şehrimizle ilgili önemli konularda bilgi alışverişinde bulundu.  Bayburt’a yapılacak hizmetler konusunda yapıcı ve yol gösterici bütün fikirlere açık olduğunu söyleyerek Teknik Forum Derneği’ne bu manada önemli görevler düştüğünü belirtti.

Bayburt için geleceğe yönelik nelerin yapılabileceği sorununun konuşulduğu toplantıda teknik konuların projelendirilmesi ve şehrin geleceğine yönelik fikirlerin yoğrularak hayata geçirilmesi açısından bu tip buluşmaların daha sık olması gerektiğini vurgulayan başkanımız Memiş, “Bayburt’u seven ve fikir üreten herkesin düşüncelerine saygılı olacağız ve önem vereceğiz” dedi.

Teknik Forum Başkanı Kadir Yılmaz ise Belediye Başkanımıza bu yapıcı toplantıdan dolayı teşekkür ederek Bayburt için enerjisini harcayan bir ekip olarak Bayburt adına kendilerinden talep edilecek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.