Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızdan 2. Lig İçin Destek Çağrısı…

Geri

Belediye Başkanımızdan 2. Lig İçin Destek Çağrısı…

1 Eylül 2014

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 2014-2015 sezon açılış programında bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mete Memiş, “Profesyonel kaideler içerisinde Bayburt’umuza ve Bayburtluya yakışır bir anlayışla daha çok çalışarak, daha çok gayret ederek takımımızı 2. Lige taşıyacağınızdan endişemiz yoktur” dedi.

Bayburt Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile başlayan sezon açılış programda Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Güçlü sahne aldı.

Konuşmalarla devam eden programda Belediye Başkanımız Mete Memiş yaptığı konuşmada Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a destek çağrısında bulunarak taraftarlardan birlik ve beraberlik beklediğini söyledi ve daha da centilmen olmalarını istedi.

“30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum”

 Belediye Başkanımız konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bu milletin hiçbir zaman esir edilemeyeceğinin göstergesi olan dünkü 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Bu zaferin kazanılmasında en büyük paya sahip olan başta Yüzbaşı Şehit Agâh Bey olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor saygıyla manevi huzurlarında eğiliyorum.”

“3. Lig Yolunda Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”

“3. lige çıkma yolunda emeği geçen başta Bayburt Grup A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı ve Bayburtspor’umuzun onursal başkanı Abdurrahman Şentürk olmak üzere herkese teker teker teşekkür ediyorum.  Tabi yiğit ve cefakâr taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Taraftarımızı ayrı ayrı seviyoruz ama hep beraber olduklarında daha da çok seviyoruz.”

“Her Türlü Görevi Seve Seve Yapacağımı İfade Ediyorum”

“Biz sporu centilmenlik olarak algılıyoruz. Profesyonel kaideler içerisinde Bayburt’umuza ve Bayburtluya yakışır bir anlayışla daha çok çalışarak daha çok gayret ederek takımımızı 2. Lige taşıyacağınızdan endişemiz yoktur. Bu takımın 2. Lige taşınması için manevi desteklerin yanında maddi desteğe olan ihtiyacını da unutmayalım. Bunun için herkes kendisine düşeni fazlasıyla yerine getirecektir. Bayburtlu Bayburt Spor’unu bu anlamda destekleyecektir. Bayburt Spor’un kıymetli yöneticileri sizlerden beklediğimiz Bayburt’taki ve Ankara’da, İstanbul’da İzmir de,  Bursa’da ve hatta yurtdışında bulunan Bayburt derneklerini bir araya getirip bu işe katarak Bayburtspor’a destek vermelerini sağlamanızdır. Belediye Başkanı olarak bana bu anlamda düşecek her türlü görevi seve seve yapacağımı ifade ediyorum.”

“Bayburt’umuzu 2. Lige Taşıdığınızda Bayburt Halkı Size Hep Müteşekkir Olacaktır”

“Ben sporcu kardeşlerimizden de özellikle şunu istiyorum;   Bayburt 2. Lige çıkmalıdır ama bu yolda rakip takımlara küfretmeyi asla ve asla istemiyoruz. Seyircilerimizden de bunu özellikle bekliyoruz. Bayburt’umuzu 2. Lige taşıdığınızda Bayburt halkı size hep müteşekkir olacaktır ve sevecektir. Bende tekrar ifade ediyorum ki Bayburt Belediyesi olarak Bayburt’umuza ve Bayburt Spor’umuza elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.”

Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların anons edilerek yeşil sahaya geldiği programda kurban kesilerek dualar edildi.

Şampiyon, Genç Osman'da Açılışı 3 Golle Taçlandırdı

TFF Spor Toto 3. Lig. 3. Grup’ta mücadele edecek Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2014-2015 futbol sezonu için düzenlediği açılış programının ardından 3. Lig 2. Grup takımı Arsinspor ile karşılaştı. Temsilcimiz zorlu 90 dakikadan 3-1 galip ayrıldı.