Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızdan İstanbul’a Çalışma Ziyareti

Geri

Belediye Başkanımızdan İstanbul’a Çalışma Ziyareti

2 Ekim 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İstanbul’a gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında bir dizi temaslarda bulundu. Başkanımız Pekmezci, kurum ve kuruluşların yanı sıra Bayburt derneklerini de ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Pekmezci, Başkan Yılmaz ile belediyemizin tarımla ilgili projeleri hakkında istişarelerde bulundu.

Silivri Belediyesi ziyaretinin ardından İstanbul Silivri Bayburt Derneği ile Konursu ve Çerçi Köy derneklerini de ziyaret eden Belediye Başkanımız hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal etti.

 

İstanbul Teknik Üniversitesi’ne Ziyaret

Bir dizi çalışma ziyaretleri için İstanbul'da bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca'yı da ziyaret etti. Başkanımız Pekmezci, Rektör Karaca ile İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Bayburt'ta rekreasyon ve yeşil alanlar ile ilgili daha önce yaptığı çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Başkanımız Pekmezci ayrıca belediyemizin gerçekleştirmeyi planladığı Termal Kaplıca ve Seracılık Projesi hakkında da Rektör Karaca ile fikir alış verişi gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’nin bir durağı da Esenler Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret eden Başkanımız Pekmezci, projeleri hakkında istişarede bulundu.

İstanbul’daki çalışma ziyaretleri kapsamında Başkanımız Pekmezci, Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak ile birlikte Eyüp Sultan Bayburt Derneği'nde hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettiler.