Belediye Başkanımızdan Taziye Mesajı

Belediye Başkanımızdan Taziye Mesajı

13 Mayıs 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Türkiye’yi yasa boğan Soma'daki maden faciası dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağında, dün saat 15.30'da trafo patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yayımladığı taziye mesajında Belediye Başkanımız Memiş, şu ifadelere yer verdi:

“Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen ve tüm ülkemizi yasa boğan patlama nedeniyle resmi rakamlara göre 301 maden işçisi kardeşimizin hayatını kaybettiğini ve 80 işçi kardeşimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Yerin metrelerce altında zor şartlarda çalışırken çıkan yangın sonucu ahirete irtihal eden maden işçisi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, kederli yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. Tüm ülkemizin başı sağolsun.”