Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızın 30. Yıl Mesajı..

Geri

Belediye Başkanımızın 30. Yıl Mesajı..

21 Haziran 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, şehrimizin vilayet oluşunun 30. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün ana yurt Bayburt’umuzun il oluşunun 30. Yılı.  Şehrimiz 30 yıl önce bugün Türkiye’mizin 69. vilayeti oldu. Bayburt bizim gönül sevdamızı koyduğumuz, onunla yatıp, onunla kalktığımız bir şehir. Doğduğumuz, doyduğumuz, yaşadığımız ve geleceğimizi planladığımız bir şehir. Hayatı iç içe yaşadığımız bir şehir. Genci, kadını ve çocuğu ile bu şehirde yaşamanın, bu şehrin huzurlu sokaklarında dolaşmanın mutluluğuna erdiğimiz bir şehir.

Sevdalısı olduğumuz bu kadim şehrin il oluşunun 30. Yılını kutlamanın heyecanını yaşarken şehrimizi hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. İnşallah yapacağımız projelerle Bu güzelliklerle dolu şehrin güzelliğine güzellik katacağız. Problemlerini bir bir çözerek modern bir kent haline getireceğiz ve gelecek nesillere güzel bir şehir miras bırakacağız.

Bu anlamlı günde şehrimizin il oluşunun 30. Yıldönümünü bir kez daha en içten duygularımla kutluyor,  tüm hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Bu vesile ile Bayburt’umuzun il oluşunda büyük gayret gösteren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.”