Belediye Başkanımızın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Belediye Başkanımızın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

13 Nisan 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Her iki cihanda mutluluğa ulaşmanın yolu, dünya hayatında elde edeceğimiz en değerli hazine Allah Resulünü (s.a.v) tanımaktır. İman etmek, O’nu sevmek, yüce Rabbimize lâyıkıyla kulluk etmek ve rızasını kazanmak en büyük nimettir. Yüce Mevla’mız birçok ayet-i kerimede Peygamber Efendimize tabi olmamız ve onu sevmemiz gerektiğini bizlere bildiriyor.

Onun manevî önderliğine ve sevgisine ihtiyacımız olduğu kadar; onu okuyup iyi anlamak ve yaşantımızı onun rehberliğinde yönlendirmek mutluluğun anahtarıdır. Sevgili Peygamberimizin güzel ahlakını ve örnek hayatını kendimize düstur edinmeli, sünnetini yaşama ve yaşatma gayretiyle emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu vesileyle, Kutlu Doğum Haftası’nın ülkemizde, İslam coğrafyasında ve tüm dünyada sevgi, şefkat, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Yolumuzu aydınlatan, gönüllerimizi sevgiyle dolduran Peygamber Efendimizin şefaatine nail olabilmek duasıyla tüm İslam âleminin kutlu doğum haftasını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”