Belediye Başkanımızın Taziye Mesajı

Belediye Başkanımızın Taziye Mesajı

17 Eylül 2015

Belediye Başkanımız Mete Memiş Muş’un Hasköy İlçesi Eşme Pınar Kavşağında geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit düşen polisler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Milletimizin vatanımızı savunmak için canları pahasına görevleri başında olan ve bu uğurda şehit düşen güvenlik görevlilerimizi asla unutmayacağını belirten başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muş’un Hasköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında özel harekât polislerini taşıyan zırhlı aracın kamyona arkadan çarpması sonucu yararlanan ve şehit olan polislerimizin olduğu haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada şehit düşen Cüneyt Bankur, Veysel Burak Ergül ve hemşehrimiz Serkan Saka’ya Allahtan rahmet ailelerine, yakınlarına, milletimize ve Bayburt'umuza baş sağlığı diliyorum. Yaralı olan polis memurumuz Engin Oral’a ise geçmiş olsun diyor, rabbimizden kendisine acil şifalar vermesini diliyorum.”