Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızın Taziye Mesajı

Geri

Belediye Başkanımızın Taziye Mesajı

6 Eylül 2015

Belediye Başkanımız Mete Memiş, 6 Eylül 2015’te gerçekleşen saldırı sonucu şehit düşen askerlerimiz için yayınladığı başsağlığı mesajında şunları belirtti:

“Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında şehit ve yaralı askerlerimizin olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu menfur saldırı karşısında hep birlikte dik bir şekilde durarak kardeşliğimizi ve birliğimizi korumalıyız. Bunu yaparsak eli kanlı terör örgütü ve onunla birlikte hareket eden herkese en iyi cevabı vermiş oluruz.

Bilinmelidir ki ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır. Gün, bu büyük acımızı bağrımıza basarak millet olarak kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösterme, sabır, metanet ve aziz şehitlerimize dua etme günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle son zamanlarda artan bu terör olaylarını bir kez daha şiddetle kınıyor, yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar, başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum.”