Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızın Yaşlılar Haftası Mesajı

Geri

Belediye Başkanımızın Yaşlılar Haftası Mesajı

19 Mart 2014

Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat, 18-24 Mart tarihlerini kapsayan “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Yaşlılarımız, toplumumuzun ve ailemizin temel direğidir. Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı esas alan bir kültüre sahibiz” diyen Başkanımız Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geçmişe dair bilgi ve birikimleriyle geleceğimize ışık tutan, sevgi, şefkat ve sabırla bizleri yetiştiren, kültürel değerlerimizi yarınlara taşımamıza vesile olan yaşlılarımıza, saygıda kusur etmemek, onların gönlünü hoş tutmak toplumumuzun geleneğidir.

Yaşlısına karşı hürmet eden, saygı gösteren ve onlara sevgiyle yaklaşan bir kültüre sahip olan milletimiz büyüklerini her daim baş tacı yapmıştır.

Onlardan alacağımız hayır duaları bizi manevi anlamda huzura erdireceği gibi, bilgi ve tecrübeleri hayatımıza ışık tutacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamdan kazandıkları bilgileriyle bizlere yol gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan değerli büyüklerimizin ‘Yaşlılar Haftası’nı tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisiyle ellerinden öpüyorum.”