Belediyemiz Sponsorluğunda Yarışan Çetin Aksak’tan Bronz Madalya..

Belediyemiz Sponsorluğunda Yarışan Çetin Aksak’tan Bronz Madalya..

27 Ağustos 2015

Birinci MTB Dağ Bisiklet Yarışı Artvin’in Murgul ilçesinde gerçekleşti. Toplamda 250 sporcunun mücadele ettiği yarışmada sporcular 25 kilometrelik zorlu bir parkurda pedal çevirdi. Artvin'de bisiklet sporunu geliştirmek, halkı spora yönlendirme amaçlı düzenlenen yarışmada belediyemizin sponsorluğunda yarışan Bayburtlu sporcu Çetin Aksak 3.lük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Belediye Başkanımız Tebrik Etti

Yarışmadan sonra Bayburt’a dönen Çetin Aksak ayağının tozuyla Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret etti. Aksak desteklerinden dolayı Başkanımız Memiş’e teşekkür etti. Belediye başkanımız ise Aksak’ı kazandığı başarıdan dolayı tebrik ederek Bayburt Belediyesinin bireysel sporla uğraşan sporculara desteğinin süreciğini belirtti.

- See more at: http://bayburt.bel.tr/Default.aspx?module=news&view=read&id=61db7069-f4bd-4931-88b2-485b09beadc9#sthash.huPNJ0TI.dpuf